OSMANİYE / MERKEZ - Dervişpaşa Anadolu Lisesi

OKULUMUZDA 18 MART ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANMA PROGRAMI YAPILDI.

Şbt

GSB düzenlemiş olduğu okul sporlarında kickboks alanında 11. sınıf öğrencimiz Huriye TANIR Türkiye Şampiyonu olmuştur.

Ock

OKULUMUZDA 2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM 1. DÖNEMİ BİTTİ. ÇOŞKUNUN HİÇ EKSİK OLMADIĞI OKULUMUZDA KARNE HEYACANI DA BU YIL FARKLI OLDU.

Ock

OKULUMUZDA 15-18 OCAK FAALİYETLERİ VE ETKİNLİKLERİ TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN VE ÖĞRETMENLERRİN KATILIMIYLA DEVAM ETMEKTEDİR.

Ock

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İLE BERABERİNDEKİ ŞUBE MÜDÜRLERİMİZ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER

Ock

Okulumuz öğrencilerinden 12-A Mehmet Avcı, 12-A Nuray Özgüven, 12-D Aybuke Çakır ve 9-C Doğukan Gündüz adlı öğrencilerimiz tekvandoda il birincisi olmuşlardır.

Ock

OKULUMUZDA HER ALANDA ÜSTÜN BAŞARI GÖSTEREN ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLENDİRİLDİLER.

Ock

7 OCAK OSMANİYENİN KURTULUŞU ŞİİR OKUMA YARIŞMASINDA OSMANİYE İL İKİNCİ OLAN ÖĞRENCİMİZ NEVİL ÇANĞA'YI TEBRİK EDERİZ.

Ara

TRAFİK DEDEKTİFLERİ PROJESİ EĞİTİMİ KAPSAMINDA OKULUMUZDAKİ ÖĞRENCİLERE TRAFİK SEMİNER VERİLDİ.

Ara

Yönetmelik gereğince, MEB, öğrencilerin gelişimini takip etmek, müfredatın işlenmesinde okullar arasında bütünlük sağlamak ve uygulama birliği oluşturmak amacıyla bu yıl ilk kez ortaokul 6. sınıfların "Türkçe" ve "matematik" dersleri ile lise 9. sınıfların "Türk dili ve edebiyatı" ve "matematik" derslerinin ikinci yazılı sınavlarını, "ülke genelinde ortak yazılı sınav" olarak düzenleme kararı almıştı.

OKULUMUZDA 9. sınıf Türk dili ve edebiyatı ile matematik dersleri için 27 Aralık Çarşamba günü yapıldı.

Ara

OKULUMUZDA HER AY DÜZENLİ OLARAK DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ PROJESİ KAPSAMINDA ETKİNLİKLER YAPILMAKTADIR.

Ara

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü öğrencileri tarafından okul kütüphanemize kitap bağışı yapıldı.

Ara

Osmaniye İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi tarafından düzenlenen proje ile okulumuzda öğrenci, personel ve idarecilerin katılıyla kitap okuma etkinlikleri yapıldı.

Ara

okulumuzda düzenlenen sınıflar arası futbol maçları tamamamlandı.