Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okul kutlamamız yapıldı.

Kas

Okulumuzda Okul Öğrenci Meclis Başkanlığı Seçimi yapıldı.

25.10.2016 Salı  günü okulumuzda Okul-Aile Birliği toplantısı yapıldı.

May

Kutlu Doğum Etkinlikleri çerçevesinde ve Milli Eğitim Müdürlüğümüzün teşvikiyle ; Din Kültürü Öğretmenlerimiz ve Müdür Yardımcısı Durmuş Ali YAŞAR  tarafından organize edilen güzel Kuran okuma yarışmamızı tamamladık.

Haz

OSMANİYE İL HALK SAĞLIĞI TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN KAMPANYA KAPSAMINDA OKULUMUZDA BİSİKLET DAĞITIMI YAPILDI.

Nis

BAHARIN GELİŞİ OKULUMUZDA NEŞE İÇİNDE KUTLANDI...

Haz

Okulumuz öğrencisi Ayşe KAYA 18. Uluslararası Yıldızlar Kadınlar Güreş Turnuvasında Dünya 3.sü olarak ülkemizi başarı ile temsil etti. Bize bu büyük gururu yaşatan öğrencimizi ve emeği geçenleri tebrik ediyoruz.

Nis

Beden Eğitimi Öğretmenleri Mehmet Akif ÖZKAPLAN ve Okan GÜLER organizatörlüğünde Okulumuz Sınıfları arasında Bahar Futbol Turnuvası başladı. İlk vuruşu Okul Müdürümüz Servet BAYAZIT´ın yaptığı müsabakada tüm sınıflarımıza başarılar diliyoruz.

Eğitim Portalına Açılan Pencereniz!

Günümüzde hızla gelişen bilişim teknolojilerinin eğitim ve öğretim alanında da etkin kullanılmasını amaçlayan EBA ile eğitsel materyallere ve bir çok eğitim sitesi içeriğine ücretsiz ulaşabilirsiniz.

Kas

Demokrasi eğitimi ve Okul Meclisleri Yönergesi doğrultusunda okulumuzda Okul temsilcisini belirleme amacıyla 26/11/2014 perşembe günü seçim yapıldı.

AHMET ŞEHİDOĞLU Okul Temsilcisi seçildi.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 76. yıl dönümünde okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı.